Sastojci
500 g slaga u prahu
6 dl kisele vode iz frizidera
300 g mlevenog Plazma keksa
500 g slaga u prahu
6 dl kisele vode iz frizidera
300 g mlevenog Plazma keksa
300 g voca ili secenih krem bananica
1 kesica kapucina od vanile ili
3 kasike euro krema
i jos 200 g slaga u prahu
1,5 dl kisele vode
1 kesica kapucina od vanile ili
3 kasike euro krema
i jos 200 g slaga u prahu
1,5 dl kisele vode
Priprema
1.
Umutiti 500 g slaga sa
hladnom kiselom vodom
i podeliti na 3 dela.
2.
U prvi deo staviti mleveni
Plazma keks i tu smesu
staviti na tacnu i rasporediti
1.
Umutiti 500 g slaga sa
hladnom kiselom vodom
i podeliti na 3 dela.
2.
U prvi deo staviti mleveni
Plazma keks i tu smesu
staviti na tacnu i rasporediti
da bude kora.
3.
U drugi deo dodati voce/ jagode ili maline/
ili krem bananice.
Ovu smesu staviti preko kore.
4.
U treci deo slaga dodati ili
kapucino ili euro krem i
staviti preko drugog dela.
5.
Umutiti 200 g slaga sa 1, 5 dl
kisele vode i ovim prekriti tortu.
6.
Tortu ostaviti u frizideru da se
dobro ohladi i sluziti.
3.
U drugi deo dodati voce/ jagode ili maline/
ili krem bananice.
Ovu smesu staviti preko kore.
4.
U treci deo slaga dodati ili
kapucino ili euro krem i
staviti preko drugog dela.
5.
Umutiti 200 g slaga sa 1, 5 dl
kisele vode i ovim prekriti tortu.
6.
Tortu ostaviti u frizideru da se
dobro ohladi i sluziti.