SASTOJCI
fil
500 gr punomasnog sira
4 jajeta
1/2 šolje jogurta
100 gr ulja
po potrebi soli
fil
500 gr punomasnog sira
4 jajeta
1/2 šolje jogurta
100 gr ulja
po potrebi soli
kore
1/2 kg kora za pite i gibanice
1/2 kg kora za pite i gibanice
PRIPREMA
Sir izmrviti viljuškom
Žumanca odvojiti od belanaca i dodati u sir belanca viljuškom dobro umItiti u posebnoj posudi i dodati u fil
Dodati jogurt i ulje
Sir izmrviti viljuškom
Žumanca odvojiti od belanaca i dodati u sir belanca viljuškom dobro umItiti u posebnoj posudi i dodati u fil
Dodati jogurt i ulje
fil dobro izmešati ali neka ostanu sitne grudvice od sira.
Uzimati po jednu koru i umakati u fil ,a zatim kao lopricu staviti u pleh za mafine, koji ste dobro nauljili.
Uzimati po jednu koru i umakati u fil ,a zatim kao lopricu staviti u pleh za mafine, koji ste dobro nauljili.
Pećnicu zagrejati na 200 C
Peći oko 20 min, da pite porumene.
Peći oko 20 min, da pite porumene.
POSLUZIVANJE
za doručak ili večeru, uz jogurt ili pivo..svakako će vam prijati
za doručak ili večeru, uz jogurt ili pivo..svakako će vam prijati
Izvor:http://www.coolinarika.com