SASTOJCI:
biskvit
1 šalica prokuhane vode
1/2 šalice hladne vode
1 pakiranje želea od jagode
višnje
šlag
PRIPREMA:
Biskvit pripremite kao što inače pripremate biskvit.
Ako želite kolač kao na slici onda biskvit ispecite u malo užoj tepsiji.
Gotov biskvit ostavite da se ohladi i onda izbušite široke rupe u njemu, možete koristiti debelu slamku.
Pripremite žele.
Stavite prokuhanu vodu i dodajte prašak za žele te miješajte dok se ne otopi.
U tu smjesu umiješajte hladnu vodu.
Žele prelijte preko biskvita i ostavite da se stisne.
Kada se žele stisnuo kolač prerežite po dužini.
Izmiksajte šlag i donji biskvit premažite šlagom te preko šlaga složite višnje, na to stavite gornji biskvit te cijeli kolač premažite šlagom.
Ukrasite čokoladom i višnjama.
Pripremite žele.
Stavite prokuhanu vodu i dodajte prašak za žele te miješajte dok se ne otopi.
U tu smjesu umiješajte hladnu vodu.
Žele prelijte preko biskvita i ostavite da se stisne.
Kada se žele stisnuo kolač prerežite po dužini.
Izmiksajte šlag i donji biskvit premažite šlagom te preko šlaga složite višnje, na to stavite gornji biskvit te cijeli kolač premažite šlagom.
Ukrasite čokoladom i višnjama.