POTREBNO JE:
ZA KORU: 6 jaja,
6 kašika šećera, 
80 g maslaca, 
200 g brašna, 
1 prašak za pecivo, 
3 kašike čokolade u prahu, 
100 g čokolade

ZA FIL: 
1, 5 l mleka, 
20 kašika šećera, 
10 kašika gustina, 
2 kašike brašna, 
1 vanilin šećer, 
200 g margarina, 
200 g čokolade

ZA PRELIV: 
300 ml vode, 
200 g šećera, 
2 vanilin šećera

ZA UKRAŠAVANJE: 
500 g slatke pavlake, 
50 g šećera u prahu, 
50 g čokoladnih mrvica

PRIPREMA:
Umutite belanca, dodajte šećer i sve ostale sastojke, pa ispecite koru na 200 stepeni 20-25 minuta. Za preliv stavite vodu, šećer i vanilin šećer da provri, pa kuvajte još deset minuta i prelijte ohlađenu koru. Od navedenih sastojaka skuvajte fil i ostavite da se ohladi. Dodajte margarin i sve sjedinite mikserom. Koru premažite filom u tankom sloju. U ostatak fila zatim dodajte čokoladu i premažite preko belog fila. Umutite pavlaku sa šećerom u prahu, dodajte čokoladne mrvice i premažite ceo kolač. Stavite kolač na dva sata u zamrzivač da se stegne.