Priprema
Razvaljajte lisnato tijesto po obliku tepsije i veličini . nemojte koristit tepsiju od pečnice to je prevelika i kolač bi vam bio tanak.Stavite peći lisnato jedno po jedno izbodite ga malo s vilicom da se nebi previse diglo pecite na 200 stupnjeva 15 min zavisno od pecnice . kada dobije lijepu zlatnu boji gotovo je.
Puding stavite u posudu pimjesajte sa secerom i vanil šećerom te malo mlijeka koje ste odvojili od litre. Ostatak mlijeka stavite da zakuha,kada zakuha ulijte pripremljen puding kuhajte 2-3 min . Ostavite da se ohladi neka bude mlako. U drugoj posudi izmikajte margarin te dodajte mlaku kremu od pudinga idobro izmiksajte.
Dobro izmiksanu kremu stavite na jednu koru od lisnatog tijesta,lijepo izravnajte. Stavite u frizider na 15 min. Dok je kolač u frizideru vi izmiksajte šlag. Izvadite kolač iz frizidera i stavite na njega slag .
Gore na slag stavite drugu koru lisnatog tijesta. predlažem za ovu gornju koru prije pecenja da odmah isjecete na kocke tako nećete imat problema pri rezanju. velicinu kocki sami odredite kako vam odgovara. Dobar tek .
Posluživanje
Rashlađeno.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com