Sastojci
2 dl Šećera u prahu Dolcela
4 žlice finog pekmeza
25 dag Glatkog brašna Podravka
1,5 žlica kakaoa u prahu
2 žličice soda bikarbone
1/2 l mlijeka
2 žlice ulja
2 vrećice vanilije šećera
1/2 l mlijeka
5 žlica Pšeničnog oštrog brašna Podravka
15 dag Šećera u prahu Dolcela
25 dag margarina
Priprema
1.
Šećer, pekmez, brašno, kakao,soda bikarbona izmješa se žicom sa mlijekom, uljem i vanilijom. Mora se izmješati bez grudica. Smjesu podijeliti u tri jednaka dijela
2.
Svaku koru pecite na namaštenoj  i nabrašnjenoj tepsiji vrlo kratko jer su tanke. Ostavi 2-3 minute i skini s pleha.
3.
Od mlijeka brašna i šećera skuhaj  kremu gustu kao puding. U ohlađenu  kremu dodaj izmiksan margarin i sve skupa dobro sjedini.
4.
Filuj kore , malo kreme ostavi za gornju koru i pospi je ribanom čokoladom.
Reži drugi dan.
Posluživanje
U kremu se može po želji dodati okus banane , limuna ili dr.