Jednostavno, brzo i ukusno…
Sastojci
275 g lisnatog tijesta
2 tbsp pasirane rajčice ili ketchupa
100 g šunke
100 g sira
50 g pršuta ili buđola
Za premazivanje
1 žutanjak
Sastojci
275 g lisnatog tijesta
2 tbsp pasirane rajčice ili ketchupa
100 g šunke
100 g sira
50 g pršuta ili buđola
Za premazivanje
1 žutanjak
Priprema
1.
Pećnicu ugrijati na 175.
2.
Lisnato tijesto premazati pasiranom rajčicom ili ketchapom.
Ravnomjerno poslagati šunku, sir i pršut ili buđolu.
Zarolati u roladu.
3.
Pećnicu ugrijati na 175.
2.
Lisnato tijesto premazati pasiranom rajčicom ili ketchapom.
Ravnomjerno poslagati šunku, sir i pršut ili buđolu.
Zarolati u roladu.
3.
Roladu prepoloviti na pola ili na više komada po želji.
Premazati žutanjkom.
4.
Staviti da se peče oko 25 min
5.
Nakon što je rolada pečena, pustiti da se ohladi na rešetci prije serviranja.
Dobar tek
Premazati žutanjkom.
4.
Staviti da se peče oko 25 min
5.
Nakon što je rolada pečena, pustiti da se ohladi na rešetci prije serviranja.
Dobar tek