PRIPREMA
Razdvojite žumanca od bjelanaca. Umutite odvojeno, u jednoj činiji bjelanca sa 100 grama šećera, a u drugoj slatku pavlaku. Umutite u trećoj činiji žumanca, 50 grama šećera i vanilin šećer.
Izlomite čokoladu i istopite je u šerpici, pa je umiješajte u krem od žumanaca. U dobijenu smjesu umiješajte umućenu slatku pavlaku i umućena bjelanca. Mus pospite rendanom čokoladom i stavite u frižider.
Razdvojite žumanca od bjelanaca. Umutite odvojeno, u jednoj činiji bjelanca sa 100 grama šećera, a u drugoj slatku pavlaku. Umutite u trećoj činiji žumanca, 50 grama šećera i vanilin šećer.
Izlomite čokoladu i istopite je u šerpici, pa je umiješajte u krem od žumanaca. U dobijenu smjesu umiješajte umućenu slatku pavlaku i umućena bjelanca. Mus pospite rendanom čokoladom i stavite u frižider.
Izvor: nadlanu.com