SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike
100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina
4 kom. roga paprike
100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina
PRIPREMA
1.
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.
sir izrendamo
3.
pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4.
izgnječimo trokut sireve, češnjak,
5.
sol i papar po potrebi
6.
za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline
Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.
1.
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.
sir izrendamo
3.
pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4.
izgnječimo trokut sireve, češnjak,
5.
sol i papar po potrebi
6.
za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline
Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.