Ako ubrzati probavu sistem ćete izgubiti kilograma najefikasnije. Nema potrebe promjene svih navike u ishrani, jedina stvar koju trebate učiniti je promijeniti ukusa ste stavili na svoj najomiljenijih obrok.
Većina ljudi pokušavaju gladi jer se čini kao najlakši način za mršavljenje, ali zapravo nije. Konsolidovanjem sastojke na odgovarajući način i troši više prirodnih i zdraviju hranu koja će ubrzati vaš cijeli probavu sistem, kilograma (funti) će otopiti vrlo brzo i lako.
Na Univerzitetu medicinskih nauka u Iranu, istraživanja su nekoliko pregleda u dvije grupe. Svaka grupa sastojala se od 44 dama sa višak kilograma ili višak kilograma.
U vremenskom periodu od 3 mjeseca, te žene imale intervjue za jelo zdravo. Na meniju za jelo je izrađen na način da su morali da konzumiraju manje od 500 kalorija svaki dan.
Jedina stvar koja se razlikuje od grupe do grupe je korištenje kima u prahu. Jogurt je konzumira prva grupa, najviše upravo 140 ml sa kim u prahu, a druga grupa troši 140 ml jogurta.
Nakon tih 3 mjeseca, grupa koja je koristila kima u prahu u jogurt izgubila oko 14 kilograma, razlikuje se drugoj grupi.
Ono što je najzanimljivije je da je prva grupa izgubila 14,64% više masti nego druga grupa koja je izgubila 4,91% masti.
To je zato što kumina u prahu sadrži fitosterole, koji imaju kapacitet da oslabi nivo holesterola u organizmu i ubrzava probavu hrane, kao i.
Dakle, samo uključivanjem kima u prahu u jogurt, kao i neke druge hrane, da ćete učiniti ga ukusne i labave težinu u isto vrijeme.