Prekrasne beze kore sa isto tako odličnom kremom od mascarponea i nescafea. Što bi rekli, doslovce se topi u ustima, divota.
    SASTOJCI
    Beze kore:
    6 bjelanjaka
    250 grama šećera
    1 žlica gustina
    1 žlica soka od limuna

    Krema:
    250 grama mascarpone sira
    250 ml vrhnja za šlag
    2 žličice instant kave (nescafe)
    4 žlice šećera

    PRIPREMA
    1.
    Izmiksajte bjelanjke, postepeno dodavajte šećer i na kraju gustin i limunov sok.
    tavite na pek papir u veliki protvan od pećnice i pecite sat vremena na 140 stupnjeva.
    2.
    Šlag takodjer izmiksajte sa šećerom pa u njega dodajte nescafe koji ste razmutili u žlici tople vode, i mascarpone pa sve rukom i polako izmješajte.
    3.
    Pečenu i ohlađenu koru prerežite na tri dijela pa nafilujte kremom i stavite u frižider da se dobro ohladi.