![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2Soa_Di-Rjflv9Hs0w-4_u3J-1OgSIE2xJo3e_yK_jcoVtoU2pGc7rtZ8bhRoqJlfF_BKiyiJODp2tjlq3KEAo5iEYlq215860sMN6FMUvG-6KW1nrMp01-fhOXfn2AwaShDYJJZSaIU/s640/14354972_328899600794819_7022330888284301554_n.jpg)
Sastojci:
400 g petite beurre keksa,
300 g jaffa keksa,
0,5 l jogurta,
200 ml kiselog vrhnja,
8 kašika šećera,
1 vanili šećer,
0,5 l slatkog vrhnja za šlag
Priprema:
Nasjeckajte ili natrgajte kekse na veće komade.
U posebnoj posudi pomiješajte jogurt (može i voćni ), kiselo vrhnje, šećer i vanili šečer, pa dodajte nalomljene kekse. Sve dobro promiješajte.
Oblikujte po želji.
Stavite u hladnjak da se dobro ohladi i da keks upije tekućinu.
Istucite vrhnje za šlag u koji po zelji dodajte malo šećera i vanili šećera, ali nemojte previše jer je smjesa od keksa već dovoljno slatka.
Ukrasite kolač šlagom i dobro ohladite.