TAMNI TOBLERONE
8 žlica šećera u prahu
4 žumanjka
250 g margarina ili maslaca
100 g tamne čokolade
100g krupno sjeckanih oraha ili lješnjaka
100g mljevenog keksa
BIJELI TOBLERONE
8 žlica šećera u prahu
4 žumanjka
250 g maslaca ili margarina
100g bijele čokolade
100 g sjeckanih žele bonbona
100g mljevenih keksa
PRIPREMA
Žumanjke i šećer dobro izmutiti i kuhati na pari. Čim se zagrije dodati maslac ili margarin i 100 g čokolade.
Čim se masa ujednači a to je otprilike 15 ak min dodati krupno nasjeckane orahe ili lješnjake ili kod bijelog toblerona žele bonbone i 100 g mljevenog keksa.
Istresti u obložen kalup u obliku trokuta i ostaviti preko noći u frizideru. Drugi dan izvaditi iz kalupa i ostaviti da se suši
Izvor:http://www.biljnaapoteka.info/