O pizzi se nema šta puno reći osim toga da imamo još jedno extra mekano tijesto.
Bacite se na posao i pripremite pizzu kakvu ste oduvijek željeli.
POTREBNO:
300 gr glatkog brašna
300 gr oštrog brašna
1 suhi kvasac
prstohvat soli
Bacite se na posao i pripremite pizzu kakvu ste oduvijek željeli.
POTREBNO:
300 gr glatkog brašna
300 gr oštrog brašna
1 suhi kvasac
prstohvat soli
kašika masla
300 ml mlakog mlijeka
šunka
sir
omasline
kečap
origano
ostalo po želji
300 ml mlakog mlijeka
šunka
sir
omasline
kečap
origano
ostalo po želji
PRIPREMA:
Od sastojaka zamijesite ekstra glatko tijesto.
Ostavite ga 30-ak minuta da nadođe.
Od sastojaka zamijesite ekstra glatko tijesto.
Ostavite ga 30-ak minuta da nadođe.
Zatim oklagojom tijesto razvijte na veličinu pleha za pečenje.
Bogato premažite kečapom i redajte šunku,zatim pospite naribanim sirom i origanom.
Ukoliko imate neke sastojke po želji stavite na pizzu i pecite u zagrijanoj rerni 35 minuta.
Naravno sijecite i uživajte u svakom zalogaju.
Bogato premažite kečapom i redajte šunku,zatim pospite naribanim sirom i origanom.
Ukoliko imate neke sastojke po želji stavite na pizzu i pecite u zagrijanoj rerni 35 minuta.
Naravno sijecite i uživajte u svakom zalogaju.