![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh51kE_IDzpoWtK6RE-eBubii9yprCVTZAM_PP0dcrduW-1PhQCBmwrnv5xMiIUzdmQ5IikHPW1q4dsrveGex3dxZF_WzyF1c0qgCeUyz_xfNz9B9QJKycGrjheetX3VzaE8_zqfaLnbyg0/s640/hqdefault.jpg)
Sastojci:
300g pilećeg belog mesa
150g šampinjona
100g šargarepe
3 paprike crvene, žute, zelene
300g pilećeg belog mesa
150g šampinjona
100g šargarepe
3 paprike crvene, žute, zelene
2 tikvice
so, biber
mlevena crvena paprika
peršun
kašičica maslinovog ulja
par kašika paradajz sosa
so, biber
mlevena crvena paprika
peršun
kašičica maslinovog ulja
par kašika paradajz sosa
Priprema:
Korak 1.
Korak 1.
U teflonskom tiganju zagrejati ulje, pa dodati meso isečeno na kocke. Kratko propržiti 5-8 minuta, pa dodati iseckane šampinjone i šargarepu. Dinstati dok povrće ne omekša, a zatim dodati iseckane paprike i tikvice. Sve promešati i dinstati još 10-15 minuta. Na kraju dodati začin i paradajz sos.