SASTOJCI
Podloga
100 gr digestive keksa ( samleti )
300 gr snickers cokolade ( samleti )
80 gr putera ( rastopiti )

Krema
200 gr bele cokolade ( rastopiti )
600 gr krem sira ( philadelpia )
300 gr kiselog vrhnja/kisela pavlaka
120 ml slatkog vrhnja/slatka pavlaka
120 gr secera u prahu
1 zlicica vanilije secera
5 listova zelatina

Toping
150 gr snickers cokolade

PRIPREMA
izvagati sve potrebne sastojke za pripremu ukusnog cheesecake.

Pomesati samlevene kekse i samlevenu cokoladu sa rastopljenim puterom. Utisnuti smesu u dno okruglog kalupa ( ca 20 cm ). Ostaviti u frizider dok pripremate krem.

Umociti zelatinu u hladnu vodu ( 5 -10 min ).

Rastopiti cokoladu sa polovinom slatkog vrhnja na slaboj temperaturi.
 Prohladiti.

Pomesati zajedno krem sir, kiselo vrhnje, secer u prahu i vaniliju secer.

Preostalu polovinu slatkog vrhnja zagrejati i u vrelom vrhnju rastopiti prethodno namocenu u hladnu vodu i ocedjenu zelatinu. Dobro promesati da se zelatina rastopi a zatim sjediniti sa rastepljenom cokoladom ( rastopljena u slatkom vrhnju ) sjediniti i prohladiti.

Izmiksati mesasvinu krem sira te dodati polako uz miksanje mesavinu od bele cokolade i zelatina. sjediniti i izliti na podlogu od snickers cokolade. Poravnati i ostaviti da se stegne u frizider.

Ohladjenu tortu dekorisati snickers cokoladom.

Izvor:http://www.coolinarika.com/