![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEin6ca1EUWma9dIoak3RFtXblUPLwadRR51_z67RNWdvl9ZxXqaBfMpadPgGRl6oZdZ46jyWD2pYm1UNrj46Tds_h9ZbIZfJ5j3s0GXLwaRlafUndrwKETQS7oWPJiFjPirYLzgn4hiJwQ/s640/90ae7286b18247bee69107a60091c07b_header.jpg)
Sastojci
1 pakovanje biskvit kore za tortu sa čokoladom (kakaom)
300 g mlevene plazne
3 čaše kisele pavlake
250 g prah šećera
500 g belog krem šlaga
500 g margarina Dobro jutro
2 dl kisele vode
Priprema
I fil: umutiti pavlaku, margarin, prah šećer i mlevenu plazmu
II fil: umutiti krem šlag sa kiselom vodom
Filovati sledećim redosledom: kora-fil I-fil II i tako tri puta. Na kraju tortu premazati krem šlagom.
izvor:www.coolinarika.com