Sastojci
    Biskvit
     7 bjelanjaka
     7 žlica šećera u prahu
     7 žlica brašna
     prstohvat soli
     120 ml mlakog mlijeka
    Krema prva



   
7 žutanjaka
     7 žlica šećera
     5 žlica škrobnog brašna
     750 ml mlijeka
     250 gr margarina za kreme
    Krema druga
     2 vrećice šlag pjene
     250 ml mlijeka

Priprema
    Bjelanjak i sol umutiti tako da se dobije čvrsti snijeg.
    U snijeg postepeno dodavati šećer i brašno i sve lagano umiješati.
    Smjesu za biskvit izliti u kalup promjera približno 24×24cm.
    Pećnicu zagrijati na 175*C i peći biskvit 10 minuta.

Pečeni, još topli biskvit preliti s toplim mlijekom i ostaviti da biskvit skroz upije mlijeko.
    Biskvit ohladiti.
    Od žutanjaka, šećera, gustina i mlijeka skuhati kremu.
    Nakon što se krema skroz ohladila u nju dodati margarin izrezan na listiće pa kremu dobro promiješati (izmiksati) da bude skroz glatka.
 Kremu premazati preko ohlađenog biskvita.
    Na kraju umutiti šlag i premazati kolač.
    Prije posluživanja kolač dobro ohladiti (najbolje je ostaviti ga u hladnjaku preko noći).




izvor:www.coolinarika.com