SASTOJCI
35 dag mljevenog pettit keksa
20 dag mljevenih oraha
25 dag margarina
20 dag šećera
veća kutija piškota
Za kremu
2 pudinga od vanilije
2 žlice brašna
2 žlice gustina
10 žlica šećera
1 l mlijeka
25 dag margarina
6 banana
1/2 l vrhnja za šlag
PRIPREMA
Prvo pomiješati u posudi orahe, kekse, šećer i otopljeni margarin. Smjesu staviti u hladnjak da se malo stisne ali da ne bude pretvrda. Kada se ohladi i stisne, podijeliti na dva dijela pa jedan dio utisnuti rukom u kalup za tortu, a drugi dio rasporediti također u kalup za tortu ali preko folije kako biste taj dio lakše prenijeli na vrh torte kasnije.
Za kremu pomiješati puding sa šećerom, brašnom i gustinom i jednim dijelom mlijeka pa skuhati sve skupa u preostalom mlijeku. U hladno dodati izrađen margarin.
Na utisnuti dio s keksima namazati četvrtinu kreme, preko kreme piškote namočene u mlijeko, opet dio kreme, zatim banane izrezane na kolutiće, pa opet krema, zatim opet red piškota pa zadnji dio kreme i na vrh staviti onaj dio s keksima koji ste prethodno utisnuli u obliku kalupa na foliju. Sve skupa dobro rashladiti, najbolje preko noći, maknuti obruč kalupa, premazati tortu šlagom i ukrasiti po želji.