Naučnici danas priznaju moćan supstance koje su uključene u nekim eteričnih ulja koje su u stanju da se onemogući razvoj raka, i prisiliti kancerogene ćelije da umanji sami. Nema sumnje da su ove supstance su vrlo efikasni u prevenciji bolesti, posebno cancers.THE ISTINA o raku i eteričnih ulja ŠTO NE onkolog će nam reći nešto
Obično, zdrav organizam ima frekvenciju 62-78 MHz, dok je bolest javlja na 58 Hz. Studija u kojoj je izmjerena frekvencija eteričnih ulja zaključeno je da: Kafu smanjiti učestalost osobe od 66 MHz do 58 MHz u roku od 3 sekunde. Tri dana su bili potrebni za ovu frekvenciju ponovo normalizuje.
Druge studije pokazalo da: Negativno razmišljanje smanjuje naše frekvencije 12 MHz proseku. Optimistični razmišljanje povećava našu frekvenciju za 10 MHz proseku. Dakle, biti pozitivan!
Radeći istraživanje na neke od najčešće rabljene eteričnih ulja u kao što su đumbir, menta, limun, grejp, jasmin, lavanda, kamilica, timijan, ruža i cimet, naučnici otkrili da ova eterična ulja su sposobni za borbu protiv raka. Oni su ovo dokazano testiranjem antibakterijski efikasnosti, kao i in vitro toksikologije protiv trgovine linije ćelija raka.
Bruce Tainio od Tainio tehnologije i šef Odjela za poljoprivredu na Univerzitetu Eastern Washington je napravio Kalibrisani frekvencije Monitor (CFM) koja je u stanju mjeriti frekvencije eteričnih ulja i njihov utjecaj na ljudski frekvencijama kada se koristi u našem organizmu. CFM se koristi u Eterična ulja laboratoriju, dok je još jedan se koristi na Johns Hopkins University za analizu frekvencije u vezi sa bolesti.
“Rak nastaje kada je oštećen DNK kod u jedra ćelija ‘”, objašnjava imunolog Mahmoud Suhail. Izgleda kao neka eterična ulja imaju sposobnost da se ponovno postaviti. Ona uči ćelije šta odgovarajući DNK bi trebalo da bude.
Must Be Terapijski Grade
Možete kupiti više vrsta eteričnih ulja, ionako većina njih nisu kvalitete, sintetički proizvedeni i razrijediti sa alkoholom i drugih aditiva. Da bi se postigao željeni efekat, eterično ulje mora biti 100% čist terapijskih razred. Ako ne koristite ovu vrstu eteričnog ulja, nećete dobiti zdravstvene koristi, a vi ćete morati promijeniti kombinaciju sedmični sa pravilnim proporcijama svakog od ulja.
Robert O. Becker, M.D, autor knjige “The Body Electric” tvrdi da je naš organizam ima svoju električnu frekvenciju i to određuje mnoge aspekte našeg zdravlja. Nikola Tesla je rekao da, ako uspijemo ukloniti određene spoljašnje frekvencijama koje izazivaju probleme u našem organizmu, bili bismo otporniji prema bolesti. Dr. Otto Warburg je bio dva puta dobitnik Nobelove nagrade i dobio Nobelovu nagradu za istraživanje raka za otkrivanje električni napon u ljudskim ćelijama.
Nema sumnje, frekvencije mogu držati siguran
od bilo kojeg razvoja bolesti i druge frekvencije su u stanju da ubijaju bolesti. Supstance s višim frekvencijama su u stanju da ubiju bolesti s niže frekvencije.
Terapijski Grade Eterična ulja imaju frekvencije od 52 do 320MHz! Ovdje su frekvencije nekih od njih: Rose 320 MHz, Helichrysum 181 MHz, tamjan 147 MHz, njemački kamilice 105 MHz, Juniper 98 MHz, Ravensara 134 MHz, lavanda 118 MHz, mira 105 MHz, sandalovine 96 MHz, Pepermint 78 MHz, Angelica 85 MHz.
Brojni Healing sposobnosti
Cimet, majčina dušica, kamilica i jasmin ulja su najefikasniji u ubijanje ćelija raka dojke. Kamilica uništava 93% od njih in vitro. Majčina dušica ulje uništava 97%, što rezultira sa 97% ubijanje stope raka dojke ćelije MCF-7.
Studija objavljena u časopisu Industrijsko bilje i proizvodi otkrila je da ulje kamilice ima moćan karakteristike antioksidans. 11 eteričnih ulja su analizirane u ovoj studiji, uključujući lavanda, majčina dušica, ružmarin, zima ukusan, kadulje, paprene metvice, francuski estragon, slatko i gorko komorača. Otkriveno je da rimski kamilice ima najveću antioksidativnu aktivnost od svih njih.
Tamjan-ulje i rak Killer
“Frankincense je sposoban odvajanja kancerogenih ćelija mozgu je nucleus- iz svog tijela-u citoplazmi, što onemogućava jezgro od stvaranja oštećenja DNA kodova”, objašnjava Suhail.
Tamjan efikasnost ulje je zahvaljujući monoterpenes- komponente koje su u stanju da eliminiše kancerogene ćelije u samoj svojoj početku razvoja, kao i na bilo kojoj drugoj fazi progresije, što ga čini savršenim za ljude koji su dijagnosticirana bilo koju vrstu raka.
Tamjan ulja mogla napraviti revoluciju u liječenju raka. Danas, hemoterapija se koristi od strane doktora zbog napada na okoliš oko tumora u cilju da uništi rak. Ali svi znamo da je u tom procesu, zdrave ćelije pate previše, što slabi pacijenta. tretman ulja Frankincense omogućiti pacijentu da eliminiše kancerogene ćelije, dok zdrave one su netaknuta.
“Frankincense eterično ulje sadrži 17 aktivnih tvari”, tvrdi dr Suhail.
Postoje neke dirljive priče ljudi koji se bore raka i degenerativnih bolesti i svoja iskustva sa eteričnim uljima je rečeno u Budwig centru.
Terminal rak jetre
Jedna žena iz Long Beach objašnjava kako je njen suprug bio dijagnosticiran rak jetre koja se brzo proširila i tumori su bili preveliki za operaciju. On je rekao da on ima samo šest mjeseci je ostalo od života. Onda je saznala o moći 100% eteričnog ulja čista tamjana. Njen muž je tematski na jetru i pod jezik, svaki dan. Zatim, tijekom svojih redovnih pregled, doktor ih je obavijestio da su tumori se smanjila i da kirurških operacija je moguće. Doktori uspjeli u uklanjanju tumora uklanjanjem ¾ jetru. Njen suprug i dalje živi i da je u dobroj formi.
Pet godina sa rakom mozga
A pet godina dijete je dijagnosticiran tumor na mozgu. Njihovi roditelji tretiraju ga sa jedne kapi tamjana ulja, u kombinaciji sa jednom kapi sandalovine ulja, primjenjuje na dnu noge. Oni također primjenjuje ulje lavande na vene. Klinac osvojio borbu protiv raka.
rak mokraćnog mjehura
Jackie Hogan je dijagnosticiran sa izuzetno rijetkim raka mokraćnog mjehura. Doktori su joj rekli da je uklanjanje mjehura može biti moguće. Onda je neko objasnio joj ljekovita svojstva tamjan ulja, koji University of Oklahoma otkrili su naučnici, naročito u kombinaciji sa sandalovinom ulje, je u stanju da uništava ćelije raka. To je tako dobro za tu svrhu da se naučnici kažu: “. Tamjan eterično ulje može predstavljati kandidata na rastući popis prirodnih spojeva selektivno suzbijanje ćelije raka”
Lung Stage 4- metastaze na kostima, kičme, rebara, kukova, zdjelice
Bebe mama boluje od malignih tumora pluća koje su proširili oko njenog tijela na njene kosti, kičmu, rebra, ramena, kukova i karlice. Kada je počela sa upotrebom eteričnih ulja, četiri mjeseca kasnije, rekla je da joj ćelije raka umiru vrlo brzo. Onda je počeo da radi svoj dnevne aktivnosti, uključujući vrtlarstvo i odlazak na odmor sa svojom obitelji. Sedam mjeseci kasnije, nakon što dijagnosticiran rak, ona je potpuno zarasla. Ona savetuje: Tamjan ulje treba uzeti slobodno svakih 2-3 sata, tematski preko uticala površine i donje strane stopala. To je čak i efikasniji ako se prijavljujete nekoliko kapi pod jezik.
Bone Marrow Degeneracija
Elten čuo loše vijesti da ima koštane srži degeneracije. “Samo tri mjeseca kasnije moje analize krvi su znatno poboljšana i većina markera su normalizirane! Nisam to 2 u zadnjih 3 phlebotomies da sam morao svakih 2 tjedna. Osećam i izgledaju odlično! Koristite ove ulja i verujem u tebe i njih. Oni će vas izliječiti. ”
Rak dojke
Tamjan ulja mi je pomogao da savlada moj tumor dojke. Kada su doktori hteli da izvrši operaciju, tumora više nije ovdje. Imao sam rak dojke u februaru i ispao je uz pomoć eteričnih ulja. Ja primjenom tamjan i limunska trava na grudima svaki dan zajedno sa biljnim dodacima. Tokom moje zadnje provjere se doktori su potvrdili da moje stanje je savršeno, a tumor je nestao za dobro. Bila sam sretna jer ne moram da idem kroz hemoterapiju i neću patiti svoju negativnih efekata. Doktori nisu mogli da veruju šta se desilo sa mnom, jer ja to nisam uradio bilo koji od svoje konvencionalne tretmane.
raka grlića maternice
Rak grlića materice u sestra mog prijatelja vratio po drugi put. Danas je dan kada su doktori treba da skine materice. Ali je saznala o moći tamjana i Wintergreen ulja. Ona nanosi tamjana i zimzelena na dno njenih nogu svakih 3-4 sati za uklanjanje boli. Ona je također primjenjuje ovaj lijek topikalno na trbuhu. Samo tjedan dana, njena bolest je i dalje pokazuje znakove u njenoj krvi. Ali danas, samo mjesec dana nakon što je počela sa tretman eteričnim uljima, njen rak je nestao, tako da je operacija je otkazana.
leukemija
sine moj susjed je doživjela drugi pojavljivanje leukemije. On je tretirana sa eteričnim uljima uz hemoterapiju. Otišao je u remisiji brže nego doktori su očekivani, a ne pate od bilo koje od negativnih neželjenih efekata.
grlo
prijatelj mog oca je boluje od grla degeneracije koja je širi u drugim dijelovima tijela. Ali on je počeo s eteričnim uljem tretman u oktobru prošle godine. Tamjan uz prirodnih lijekova mu je pomogao da osvoji borbi protiv ove bolesti.
pankreasa
Čovjek sa pankreasa degeneracije je rekao da je ostavio samo 3-4 tjedna. On je tretiran sa 3 kapi tamjana, 1 kap svake limunska trava, lavanda, pepermint, sandalovina i prirodnih lijekova. Danas je u odličnoj formi! On je dijagnosticiran prije samo 8 mjeseci.
prostata
Moj prijatelj se bori protiv raka prostate. Tokom posljednjih nekoliko mjeseci on je koristi eterična ulja. Nazvao me danas da mi kaže divna vijest da je njegov rak je nestao, a on je potpuno zarasla.
bazalnih stanica
tata mog prijatelja pati od Bazocelularni izraslina na nosu. Doktori za cilj da ukloni veliki dio njegove nozdrve, sve do gornje usne i više od širine prst u njegov obraz. Nazvao me i želim da pomognem, bez obzira nisam radio na raka s eteričnim uljima. On nije konzumiraju šećer u svojoj ishrani, koji je bio pozitivan. Umjesto toga, povećan unos vode, konzumiraju sirove hrane i bio pun nade da će pobijediti u ovoj borbi. Samo nekoliko nedelja kasnije Izgledalo je zatvoren. Jedan tjedan dana kasnije plač u potpunosti zaustavljen i crvenilo na tom području počeo da se normalizuje. U roku od šest sedmica, prethodno pogođene strani izgledao čak zdravije od onog drugog. Danas, ne postoje znakovi bolesti, 15 mjeseci kasnije.
koža
“U februaru 2013. godine sam otišao na redovne oku provjeriti i doktor obavijestio da je rast iznad mog oka je ono što sam strahovao od, oblik degeneracije kože: rak bosiljak ćelija. Samo godinu dana sam imao nekoliko sumnjivih mesta ispao iz vrata, leđa i lice koje je dermatolog. Nakon što sam kroz ovo neprijatno iskustvo, htio sam da znam da li postoji neki lakši i sigurniji način otklanjanja ovaj spot jer je to bio samo iznad oka. Nakon malo istraživanja o vezi između eteričnih ulja i liječenje raka, odlučio sam da dam ove ulja šansu. Nisam htio da prođe kroz isti invazivnih iskustvo kao i ja prije godinu dana. Kupio sam malu bocu tamjana i koristiti ga kao što je preporučeno, 2 kapi pod jezik i tematski, kao i, 3 ​​puta dnevno. Nisam primijetio značajne rezultate tokom prve sedmice, samo peckanje osjećaj u dijelovima gdje sam ga koriste površinski i interno. Tokom druge nedelje primijetio sam da je postao manje nego prethodne sedmice. Ali, već u trećoj nedelji primijetio sam da je mjesto počela da percolate malo. Ona je postala manja. Tokom četvrte nedelje spot upali i filtrirane više. Peti tjedan nastavio da gubi veličinu i formirao krasta. Tokom šesti i konačni sedmice krasta otpala. Uspeo sam da ukloni veliki mjesto pomoću i konzumiranje tamjana eterično ulje. Bio sam sretan i šokiran u isto vrijeme. Ovo eterično ulje je obavio svoj posao bez ikakvih nuspojava.
melanoma
Svako jutro i navečer prijavio sam tamjan i prekriven je sa Band Aid. U roku od tri dana, krtica je smanjen. Pet dana kasnije počeo je da krvari (samo malo, ne boj se) i pola od toga jednostavno pao. U roku od tjedan dana je potpuno nestao! Moj suprug boluje od faze 4 malignog melanoma koji je uklonjen godinu dana od leđa. Ali još jedan melanom pojavio na nosu. On je zračenje na ovom jednom, prije nego što odluči da ide za eterična ulja. Već je odrastao u toku terapije zračenja. Nakon što smo počeli koristiti lavande tamjana, i smilja na melanom, počeo je da se brzo smanjiti!
Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!