Nedavno, Neon Kopriva upozorio o mnogim čudnim doktor smrti na Floridi. Ovi naučnici su imali jednu zajedničku stvar – svi su bili dio tima koji je otkrio da je nagalese enzima protein je se dodaje vakcine i dati ljudima. Ovo je veliki problem što nagalese blokira D proizvodnju vitamina, a vitamin D je tijelo primarna odbrana protiv raka.
Evo šta Thebigriddle.com govori o nagalese: “Nagalase je protein koji je također stvorio sve ćelije raka. Ovaj protein je također naći u vrlo visokim koncentracijama u autistične djece. I oni stavljajući ga u našem vakcine !! Ovo sprečava organizam od koristeći vitamin D neophodan za borbu protiv raka i sprečavaju autizma. Nagalese onemogućava imuni sistem. To je također poznato da uzrokuje dijabetes tipa 2. Dakle, u osnovi … nisu ubijali ovi doktori, jer su pronašli lijek za rak ili su uspješno tretiranje autizma … oni ih ubijaju jer su dr-a su istraživanje i je dokaz da vakcine oni ubrizgavanjem naše plemenite djece s uzrokuju naše sadašnje raka i autizma kriza !!! ”
To je očito učinjeno namjerno kako smo kasnije saznali da su doktori bili spremni izaći u javnost s ovim informacijama!
To je u osnovi depopulacije – dodajte otrov u vakcine i ubijaju ljude sporo i bez traga. Samo jaki opstati.
Dr. Ted Broer pojavio na The Hagmann i Hagmann Report nedavno, i to je sat vremena da idu uživo, jer je emisija je oboren tri puta prije nego što su uspjeli! Kada su napokon otišli uživo, dr Broed je rekao da on nije sklon samoubistvu i da je bio vrlo nervozan zbog informacija koje je imao. Poslušajte ga da govori o tome u klip objavljeno ispod.
Poslušajte prvih 10 minuta – svi smo u opasnosti!