SASTOJCI
500 g kora za pitu
450 g zaleđenih višanja
4 jaja

1,3 šolja ulja
400 g kisele pavlake
2 vanil šećera
1 prašak za pecivo
8 kašika šećera
4 kašike oštrog brašna
30 g šećera u prahu
PRIPREMA
Potreban je jedan paket kora za pitu, koji se prebroji i podijeli na 5 dijelova (otprilike dođu 5×3 kore).
Umute se 4 jaja, 1 šolja ulja, 2 pavlake, 2 vanil šećera i 1 prašak za pecivo, sa 4 kašike šećera i 4 kašike oštrog brašna. Istovremeno se zaleđene višnje pospu sa 4 kašike šećera i blago promješaju tako da se uvaljaju u njega.
Prva kora se onda premaže sa 4 kašike fila, druga isto,a i treća, a ona se i pospe višnjama, pa se sve urola. Dobijenih 5 rolni se stavi u podmazan pleh, premažu se vodom i uljem pa stave na 220C  i smanje na 200C i peku oko 45 min…


Pečenu pitu prohladiti, izrezati i posuti šećerom u prahu…
Šta dalje prepuštam vašoj mašti ili bolje reći instiktima….sigurno nećete pogriješiti…
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani

http://www.coolinarika.com/