krema-lice

Predstavit ćemo vam sastojke koji mogu pomoći smanjiti bore i usporavaju proces. Najbolji dio o ovim sastojcima jest da su jeftini i lako ćete ih naći, a vjerojatno ih već ih imate u svojoj kuhinji. Svaka žena na ovoj planeti ima jedan san – da ima stalno mladu kožu bez bora.
To je razlog zašto mnoge poznate zvijezde koristiti botox kako bi održale vječan izgled. Međutim, ovaj tretman je prilično skupo, a mnoge žene to ne mogu priuštiti. Možda je to dobra stvar jer botox se sastoji od štetnih kemikalija koje mogu uzrokovati puno neželjenih nuspojava. Ipak, žene se više ne trebaju brinuti, priroda nam je dala sve što nam treba kako bi produžili mladenački izgled.
Predstavit ćemo vam sastojke koji mogu pomoći smanjiti bore i usporavaju proces. Najbolji dio o ovim sastojcima jest da su jeftini i lako ćete ih naći, a vjerojatno ih već ih imate u svojoj kuhinji.
Napravite masku za kožu koja će vam je učiniti vašu čvršćom i glatkom, a izgledat ćete svježe i bit ćete puni energije.
Sastojci
1 žlice nemasnog kiselog vrhnja
1 žlica kukuruznog škroba
5 žlica svježeg soka od mrkve
Priprema:
Uzmi lonac i prelijte sa 100 ml vode i dodajte kukuruzni škrob. Nakon toga, stavite ga na štednjak na srednje jakoj vatri i miješajte dok smjesa postane gušća, a voda je se smanjuje. Jednom skuhani, stavite ga na stranu i pričekajte dok se ne ohladi. Zatim dodajte sok od mrkve i vrhnje i miješajte dok ne dobijete lijepu smjesu.
Koristiti:
Perite lice temeljito prije nanošenja maske. Nanesite masku na pogođena područja i ostaviti ga da stoji 30 minuta. Nakon toga isperite toplom vodom. Ako pripremite veću količinu, možete ponovno iskoristiti ostatak, ali trebali biste ovu smjesu držati u hladnjaku.

Napomena: Za najbolje rezultate, nanesite ovu masku 3 – 5 puta tjedno.
Izvor: dnevno/fhfn.org