SASTOJCI
Biskvit
5 jaja
5 žlice šećera
5 žlice oštrog brašna
1 žlica škrobnog brašna
4 žlice kakaa
pola praška za pecivo
1,5 dcl ulja
par kapi arome vanilije

Krema
0,5 l vrhnja za šlag
2 učvršćivača za šlag
1 vanilin šećer
5 žlica meda
POSTUPAK
Biskvit
Pećnicu staviti grijati na 180 stupnjeva.
Na lim za pečenje (unutarnje mjere 40×30 cm, niski) staviti papir za pečenje.
Razdvojiti bjelanjke i žumanjke pa u žumanjke dodati šećer.
Od bjelanjaka električnom mješalicom napraviti čvrsti snijeg.
Žumanjke i šećer električnom mješalicom pjenasto izmiješati.
Dodati brašno, škrobno brašno, kakao, prašak za pecivo, ulje i aromu vanilije. Miješati električnom mješalicom da se dobije jednolična smjesa.
Dobivenu smjesu dodati u snijeg od bjelanjaka i ručno izmiješati.
Smjesu uliti u lim za pečenje i ravnomjerno ju rasporediti.
U prethodno zagrijanu pećnicu staviti peći na 180 stupnjeva 10-15 minuta.
Pečeni biskvit izvaditi iz pećnice i ostaviti da se potpuno ohladi.

Krema
Vrhnje za šlag malo izmiješati električnom mješalicom pa dodati učvršćivače za šlag i miješati dok šlag počne čvrsnuti, dakle, ne do kraja.
Dodati vanilin šećer i med i do kraja izmiješati.
Ohlađeni biskvit prerezati na dva jednaka dijela.
Na jedan dio nanijeti kremu i ravnomjerno ju rasporediti.
Na kremu staviti drugi dio biskvita i lagano utisnuti.
Staviti u hladnjak na barem 2 sata.