SASTOJCI
Za nadjev
200 g Ketchupa blagog
200 g Šunke u ovitku
40 g tvrđeg sira (parmezan, trapist)
1 žličica Origano sušeni
Za tijesto
20 g svježeg kvasca
100 ml mlijeka
1 žličica šećera
700 g Pšeničnog glatkog brašna
250 g maslaca
100 g krem sira (ili kiselog vrhnja)
1 jaje
1 žličica soli
Za premazivanje
1 jaje
PRIPREMA
Pripremite nadjev tako da u sjeckalicu stavite ketchup, narezanu šunku, naribani sir i sve dobro usitnite. Na kraju umiješajte origano.
Kvasac zdrobite, prelijte toplim mlijekom, dodajte šećer i žličicu brašna, promiješajte i ostavite da se diže 10 minuta.
U pola količine brašna dodajte dignuti kvasac, omekšani maslac, krem sir ili vrhnje, jaje, sol i sve dobro zamijesite dodajući postepeno preostalo brašno.