Blistav i zdrav osmijeh vam je osiguran. Iskoristite ovu provjerenu metodu i podijelite ovu korisnu informaciju s vašim prijateljima.
Među stotinama ostalih dobrobiti, kurkuma će učiniti vaše zube svjetlijima za nekoliko nijansi i to u kratkom roku. Posebno je dobra za zube pušača i ljubitelja kafe i crnog čaja.
Ovo sredstvo potpuno je prirodno, ne sadrži tvari koje oštećuju zubnu caklinu i desni. Nakon samo tjedan dana redovitog korištenja ove izbjeljujuće paste na temelju kurkume, može se primijetiti odličan rezultat!
Ono što trebate učiniti jeste:
Uzmite malo praha kurkume (oko 1/4 čajne žlice). Umočite u nju četkicu za zube i čistite zube na uobičajen način. Nakon čišćenja, ne ispirati usta odmah, nego ostaviti pastu 3-5 minuta. Za ovo kratko vrijeme, kurkuma će učiniti svoja čuda.
Nakon tog vremena, temeljito ispiremo usta da se odstrane i najsitnija zrnca kurkume koja mogu ostati između zubiju. Rezultat je vidljiv već nakon prvog puta! Ali, ako niste zadovoljni, proceduru ponavljajte tijekom tjedna.
Kurkuma ne samo da izbjeljuje zube, kao odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona liječi ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj šupljini i pomaže kod krvarenja desni.