SASTOJCI
2 jaja
1 kasika vajkrema
1 kasika persuna
1 kasikica ulja
malo soli
1 kasika sjeckane salame
za pohovanje
brasno
jaje
prezla
PRIPREMA
1.
Jaja skuhati, oguliti , prerezati i izvaditi im zumanca…Smjesu za pohovanje pripremiti kao na slici…
2.
U drugu zdjelicu staviti zumanca dodati sve navedene sastojke..Izmjesati….
3.
Puniti jaja i tako ih sastaviti…Smjesa kojom ste punili lijepo ce ih sastaviti….
4.
Onda uvaljati u brasno…
5.
jaje
6.
prezlu
7.
ponoviti postupak tri puta….
8.
Prziti ih na ulju na srednje jakoj vatri…
9.
Staviti ih na ubrus da upije visak masnoce..
10.
Prerezite jaje i imat cete vrlo hrskav, ukusan i iznad svega dekorativan prilog, hladno predjelo zavisno sta zelite..
Prijatno 🙂
http://www.coolinarika.com/