Znanstevnici su dokazali da ako prije glavnog obroka pojedete toplu juhu, lakše sagorijevate kalorije koje biste naknadno unijeli hranom i koje bi se, u protivnom, samo nataložile
Ovo su napici uz koje ćete lakše sagorjeti kalorije i osigurati vitku liniju



Znanstvenici su dokazali da, ako prije glavnog obroka pojedete toplu juhu, lakše sagorijevate kalorije koje biste naknadno unijeli hranom i koje bi se, u protivnom, samo nataložile. Ali to nije sve, juhice su odlična zamjena za sva ona topla, fina,
 ukusna, no i visokokalorična jela. Pire krumpir, rolada od mesa, tjestenina sa sirom prepuni su masnoća. Juhice će vam također pružiti topao i ugodan osjećaj u trbuhu, ali bez kalorijskih bombi.
Sok od povrća
Povrće ima visok sadržaj vlakana, što nas čini sitim. Također, vrlo je bogato kalijem – ključnim hranjivim sastojkom za kontrolu težine. Preporuka je da se opredijelite za sok od povrća s niskim sadržajem natrija, s obzirom na to da previše soli može izazvati nadimanje u trbuhu.
Crni, vrući kakao napitak
Istraživanje objavljeno u časopisu Arhiv Interne Medicine otkriva vezu između povremenog konzumiranja crne čokolade i smanjenog indeksa tjelesne mase.
Mineralna voda
Mjehurići gazirane vode bolje zasite od obične (negazirane) vode, pružajući nam dulji osjećaj sitosti.
Čaj od đumbira
Ispostavilo se da je ova gorkasta biljka dobra za naše trbušne mišiće! Istraživanje sa Sveučilišta Columbia pokazuje da čaj od đumbira smanjuje apetit. Recept je vrlo jednostavan – u šalicu vruće vode dodajte četvrtinu žličice  sušenog đumbira i eto sjajnog napitka za vašu savršenu liniju!