SASTOJCI
biskvit
5 jaja
20 dag šećera
1 vanilin šećer
125 ml vode
125 ml ulja
25 dag brašna
1 prašak za pecivo
2 v.ž kakao
preljev
2 dcl mlijeka s šećerom
krema
500 ml vrhnja za šlag
30 dag bijele čokolade
posip
10 dag kokosa

PRIRPEMA
Bijelu čokoladu (koristim onu iz Lidla)natrgajte na kockice i otopite s vrhnjem za šlag-pazite da ne prokuha.Ostavite par sati da se dobro ohladi u frižideru pa onda izmiksajte.Da bi se dobila čvrsta krema treba malo duže miksati(duže nego za klasični šlag).
Za biskvit pomiješajte žumanjke s šećerom,vanilin šećerom pa dodajte ulje i vodu.Dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaom i na kraju čvrsti snijeg od bjeljanjaka.Pecite u srednjem plehu na 180 stupnjeva oko 20 minuta.
Topli biskvit po želji prelijte s mlijekom i šećerom da vam bude sočniji.Na ohlađeni biskvit nanesite kremu od bijele čokolade.Posipajte s 10 dag kokosa.
Dobro ohladite pa režite na kocke i poslužite.