SASTOJCI
za podlogu
250 g keksa
100 g maslaca
krem
200 g tamne čokolade ili čokolade za kuhanje
200 g mliječne čokolade
200 g bijele čokolade
1 l vrhnja za šlag
2 učvršćivača za šlag
2 kašike šećera
500 g krem sira
PRIPREMA
Za podlogu usitniti keks (ako nije mljeveni) i pomiješati s otopljenim maslacem.
Smjesom napuniti kalup za tortu promjera 24 cm. Pustiti da se ohladi i stvrdne.
Za kremu posebno otopiti svaku vrstu čokolade. U pola decilitra vrhnja za šlag, uzetog od ukupne količine vrhnja za šlag, rastopiti tamnu čokoladu.
Ostaviti da se potpuno ohladi.
U pola decilitra vrhnja za šlag, uzetog od ukupne količine vrhnja za šlag, rastopiti mliječnu čokoladu. Ostaviti da se potpuno ohladi.
 U pola decilitra vrhnja za šlag, uzetog od ukupne količine vrhnja za šlag, rastopiti bijelu čokoladu. Ostaviti da se potpuno ohladi.
Kada su sve tri rastopljene čokolade potpuno hladne, napraviti šlag od vrhnja za šlag, učvršćivača za šlag i šećera.
U šlag dodati sir i sve izmiješati. Dobijenu smjesu rasporediti na tri jednaka dijela i dodati u rastopljene i ohlađene čokolade i izmješati.
Ostaviti da se stegne sve. Dobar tek 😀
Izvor: makeupfitness.info