![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXRXoOjCNXEm0K0EADKETW1JrWvdlO3QKjN-7B0068EEh8fiaQe2bZCZDRV0QfAwT3XjZMfxn8Xni8KmkJ6NXvWJR5vo62gscLCTFGfFkJcNlnSidw1Rctx0lorUD4050VUYIKMS78CjDt/s640/piletina-s8217-gljivama-bez-po8217-muke-by-sinja78-19b43eb45b862da7004c9640e7908363_view_l.jpg)
SASTOJCI
400 g pilećeg filea
1 žlica Gussnela Dolcela By Podravka
200 g šampinjona
50 ml ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica nasjeckanog đumbira
1 žličica Vegete By Podravka
½ žličice soli
par kapi sezamova ulja
1 žlica Gussnela Dolcela By Podravka
200 g šampinjona
50 ml ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica nasjeckanog đumbira
1 žličica Vegete By Podravka
½ žličice soli
par kapi sezamova ulja
PRIPREMA
1.
Meso narežite na tanke rezance i izmiješajte ga s Gussnelom. Očišćene šampinjone narežite na tanke listiće.
2.
Na vrućem ulju popecite meso i izvadite ga. Na istu masnoću dodajte šampinjone, pa i njih popecite.
3.
Meso vratite u posudu sa šampinjonima, dodajte nasjeckani češnjak, đumbir, Vegetu, sol i sve dobro promiješajte. Na kraju dodajte sezamovo ulje.
Posluživanje
Piletinu sa šampinjonima poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu.
Savjet
Ovo kinesko jelo pripremite u voku ili u tavi.
1.
Meso narežite na tanke rezance i izmiješajte ga s Gussnelom. Očišćene šampinjone narežite na tanke listiće.
2.
Na vrućem ulju popecite meso i izvadite ga. Na istu masnoću dodajte šampinjone, pa i njih popecite.
3.
Meso vratite u posudu sa šampinjonima, dodajte nasjeckani češnjak, đumbir, Vegetu, sol i sve dobro promiješajte. Na kraju dodajte sezamovo ulje.
Posluživanje
Piletinu sa šampinjonima poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu.
Savjet
Ovo kinesko jelo pripremite u voku ili u tavi.