Sastojci
za belu koru
6 belanaca
6 kasika secera
4kasike brasna
1/2 Prašak za pecivo Docela
1kasika ruma i 2dl mleka(za preliv)

za fil od kokosa
6 zumanaca
6kasika secera
6dl mleka
2 pudinga od slatke pavlake(moze vanila)
1 margarin
100g Kokosova brašna Dolcela
5kasika Lino lade milk
dekoracija
2dl slatke pavlake

Priprema
1.
Za koru:
Umutiti cvrsto 6 belanaca,dodati secer.
Posebno promesati brasno i prasak za pecivo.
Dodati u belanca i lagano promesati kasikom.
Sipati masu u pleh 20*30cm oblozenom pek papirom i peci koru na 180 stepeni 20 minuta.
Pecenu koru prebaciti na zicu i preliti mlekom i rumom.
2.
Za fil:
Staviti na sporet u serpu mleko,zumanca,secer,puding,aromu kokosa i sve mesati zicom i kuvati na laganoj vatri dok se ne zgusne.
Ostaviti na hladno,najbolji je sutradan kad se ohladi i kora omeksa :)
Kad se zgusne skloniti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin,umutiti ohladjen fil(ne sme biti hladan suvise,mlakast moze) i sve sjediniti i umutiti pa dodati kokos i linoladu i sve promesati.
Sipati preko kore fil.
Odgore umutiti slatku pavlaku i ukrasiti.