SASTOJCI
• 1 pakovanje piškota
• 1 krema za torte Dolcela-Podravka
• 2 šlag kreme okus čokolade Dolcela-Podravka



• 200 ml. vode
• 2-3 žličice Nescafe
• 2 vanilin šećera Dolcela-Podravka

PRIRPEMA
U 200 ml. tople vode otopiti Nescafe i vanilin šećer pustite da se ohladi.
Umutite kremu za torte po uputi proizvođača, tako isto i šlag kremu sa okusom čokolade.
Kalup za tortu obložite sa piškotama koje ste na kratko umakali u Nescafe kako dno tako i stranice kalupa.Za oblaganje stranica kalupa piškote prije umakanja u Nescafe prepolovite.

Stavite svijetlu kremu za torte po piškotama, na svijetlu kremu šlag kremu sa okusom čokolade.
Zaronite još po par piškota tu i tamo u kremu.

Ukrasite po želji ja sam od svake kreme oduzela po malo pa tako malčice ukrasila.
Promjer mog kalupa je 26cm.
Nakon sat vremena hlađenja torta je spremna za posluživanje…

Izvor: http://www.coolinarika.com/