Riješit ćete se masnih naslaga, celulita, ali i strija. Umotavanje u foliju za domaćinstvo postala je popularna kozmetička procedura, a koristi se za mršavljenje, detoksikaciju organizma i poboljšanje kvalitete kože.

Postoje različiti načini umotavanja u foliju, a danas vam donosimo dva najučinkovitija načina umotavanja u foliju za mršavljenje, detoksikaciju i oslobađanje od celulita.

Umotavanje u foliju s medom

Zagrijte med u maloj posudi i dodajte jedan žumanjak i nekoliko kapi citrusovog eteričnog ulja (limun, naranča ili ulje jojobe). Ovu mješavinu nanesite na problematične dijelove tijela (noge, trbuh, bedra) i čvrsto se umotajte folijom za domaćinstvo. Obucite toplu odjeću, legnite i pokrijte se dekom. Nakon pola sata skinite foliju i istuširajte se.

Umotavanje u foliju s glinom

Anticelulitno umotavanje s glinom najbolji je način sagorijevanja masnih naslaga. Pritom je najbolje koristiti plavu glinu jer ona sadrži velik broj mikroelemenata koji blagotvorno djeluju na kožu. Razrijedite plavu glinu s vodom i nanesite smjesu na problematične zone. Obucite toplu odjeću i ostavite da djeluje sat vremena.
Umotavanje u foliju trebalo bi raditi dva puta tjedno i fantastični rezultati neće izostati. Riješit ćete se masnih naslaga, celulita, ali i strija.

Sve prednosti folije za domaćinstvo u mršavljenju:

– Folija za domaćinstvo nije skupa i svi si je možemo priuštiti
– Ne morate umotavati samo kritične dijelove, već i noge i ruke
– Pomaže u oblikovanju tijela
– Kada se znojite, tada i mršavite
– Ako se bavite fitnesom ili vježbate tri puta tjedno, a pritom se umotavate u foliju, u jednom tjednu možete lako izgubiti 2 – 3 kilograma

Izvor: dnevno.hr