Sastojci: 
TIJESTO
10 bjelanjaka za snijeg
40 dag šećera
10 dag čokolade u prahu ili 5 dag kakaa
15 dag brašna
15 dag oraha
KREMA
10 žumanjaka
30 dag šećera
10 dag brašna
5 dL mlijeka
12,5 dag margarina
GLAZURA
10 dag čokolade
4 žlice ulja









 Priprema
Za pripremu tijesta, bjelanjke istući u čvrst snijeg pa postepeno dodavati šećer. U spravljenu gustu smjesu lagano umiješati čokoladu, brašno te orahe.
Na aluminijskoj foliji ili na masnom pek papiru za pečenje ispeći 6 kora.
Kremu za boem kocke pripremite na način da se žumanjci,  šećer i brašno razmute sa malo mlijeka i nakon toga ukuhaju u preostalo mlijeko. Tu smjesu kuhajte oko 10 minuta.
Margarin pjenasto izradite. Dodajte u ohlađenu kremu za boem kocke i ponovno sve još jednom dobro izradite.
Ispečene kore premažite kremom i poslažite jednu na drugu. Malo kreme ostavite za gornji sloj kolača.
Čokoladu pomiješajte sa uljem i tu smjesu rastopite na pari – dobili ste glazuru za boem kocke. Pripravljenom glazurom premažite gornji sloj kolača.