Sastojci
za podlogu:
o    80 gr mljevenog keksa
o    80 gr przenih mljevenih ljesnika
o    50 gr maslaca
o    50 gr cokolade
o                soka od narandze po potrebi

Za kremu:
o    500 gr mascarpone sira
o    200 gr cokolade sa drobljenim ljesnicima
o    200 gr mljevenih przenih ljesnika

Za kuglice:
o    100 gr mljevenih przenih ljesnika
o    100 gr maslaca
o    100 gr tamne cokolade
o    mljeneg keksa po potrebi
Za glazuru:
o    100 gr cokolade
o    0,5 dcl vrhnja za slag
Za dekoraciju:
o    kuglice i slag pjena

Priprema:
Cokolada i maslac se otope na pari, dodaju se ljesnici i keks i po potrebi se doda malo tijesta da bi se dobila masa koja se moze ravnomjerno rasporediti na dno kalupa.
Cokoladu otopiti na pari, dodati je siru i ljesnicima, sjediniti sastojke i polovinu te kreme istresti preko podloge.
Maslac i cokoladu otopiti na pari, dodati je ljesnicima i potom dodavati mljeveni keks po potrebi dok se nedobije masa od koje se mogu oblikovati kuglice.
Oblikovati kuglice i redati preko kreme.
Praviti mali razmak izmedju kuglica (ostat ce malo mase koju mozete iskoristiti za dekoraciju).
Kuglice prekriti sa drugom polovinom kreme.
Zagrijati vrhnje i dodati mu cokoladu.
Mijesati dok se cokolada ne otopi i istresti preko kreme.
Tortu dekorisati slag pjenom i kuglicama koje ste napravili od ostatka smjese. Tortu ostaviti par sati u frizider, a potom je sjeci na parcad i posluziti.