Sastojci
1,5 l mlijeka
20 dag šećera
4 paketića želatine
7 dcl slatkog vrhnja
1 paketić želatina fiksa
30 dag Domačica keksa mljevenih
30 dag Petit Beurre keksa mljvenih
20 dag čokolade naribane
Priprema
Od mlijeka oduzeti 3 dcl i u njemu namočiti želatinu. Ostatak mlijeka i šećer staviti kuhati, kad prokuha maknuti sa vatre. Želatinu kad nabubri zagrijati, ali ne smije prokuhati, pustiti da odstoji par minuta i umješati u toplo mlijeko.
Dobro ohaditi.
Istuči slatko vrhnje i pomješati sa ohlađenom želatinom, dodati želatina fiks.
Podjeliti u 3 ista dijela.
U 1.dio umješati mljevenu Domačicu.
U 2.dio umješati mljevene Petit Beurre kekse.
U 3.dio umješati naribanu čokoladu.
U kalup za torte veličine 28cm prvo namazati kremu sa Domačicom, preko nje kremu sa Petit Beurre keksima i na kraju kremu sa čokoladom.
Posipati sa naribanom čokoladom ili čokoladnim mrvicama za ukras.
Dobro ohladiti.
Prije posluživanja izvaditi iz kalupa.
(recepti na dlanu:)