Ovo je, definitivno, najukusniji kolač "varijacija na temu Munchmallow"!
Sastojci
    biskvit:
    5 žumanaca
    240 g šećera
    3 kašike kakaa
    150 ml ulja
    200 g brašna
    1 prašak za pecivo
    1 vanilin šećer
     250 ml mlijeka
krema:
    6 bjelanaca
    10 kašika šećera
    1 vanilin šećer
    prstohvat soli
    2 pune kašike gustina
    i još:
    300 ml vrhnja za šlag
    160 g čokolade za kuhanje

Priprema
    1.
 Dobro umutiti žumanca i šećer, pa dodati ulje, kakao i brašno, pomiješano sa praškom za pecivo. Dobro umutiti, pa sipati mlijeko (miksati svo vrijeme)! Sipati smjesu u pleh, premazan margarinom i posut brašnom. Peći na 200 C, oko 25 minuta.
 2.
Umutiti bjelanca i prstohvat soli, pa postepeno dodavati šećer. Dobro umutiti (nekih 10-tak minuta)! Zatim u snijeg dodati gustin.Upravo gustin je tajni sastojak, jer zahvaljujući njemu krema neće "pasti" već nakon par sati. Izmiksati, pa sipati preko vrućeg, pečenog biskvita.