SastojciFil 1:
600 grama Posnog mlevenog keksa-plazma
260 grama Secera u prahu
1-250 grama Margarin
200 grama Otopljene cokolade
2 case Coca cole
Fil 2:
500 grama Mlevenih oraha
2 soljice Vrele vode
1 Margarin
260 grama Secera u prahu
Glazura:
200 grama Cokolade za kuvanje
malo-po potrebi Ulja

Priprema
Kolicina je dovoljna za okruglu tortu kalupa 26 cm.
1.
Za prvi fil umutiti margarin sa secerom u prahu, dodati mleveni keks posni, istopljenju cokoladu i 2 case coca cole.
2.
Fil ce biti dosta redak ali, bez brige, zbog margarina ce se u frizideru stvrdnuti. Kome se ipak cini preretko, moze staviti 1.5 casu soka, torta ce biti malo tvrdja ali se moze izvaditi iz frizidera 15ak minuta pre sluzenja i problem resen!
3.
Fil staviti na dno kalupa i staviti u frizider dok se priprema drugi fil.
4.
Za drugi fil umutiti margarin sa secerom u prahu. Orahe posebno popariti vrelom vodom pa dodati u umuceni margarin i secer.
5.
Fil filovati na prvi fil. Bitno je da se prvi fil dovoljno stisne da moze da se nanese drugi.
6.
Glazura je istopljena cokolada na pari sa uljem. Ulja staviti toliko da se dobije dovoljno tecna cokolada da se torta bez problema prelije. Ja sam je stavila na resetku tako da je sav visak cokolade sam iscureo..
7.
Prijatno!