Sastojci
2 dcl vode
2 dcl šećera
100 g margarina
150 g keksa Petit Beurre


4 kom čokoladnih bananica
1 list oblatne

Priprema
1.
U vlažnu krpu zamotajte 1 list oblatne ali ga nemojte rolati. Neka ostane ravan.
2.
Sameljite keks.
3.
Prokuhajte vodu, šećer i margarin. Dodajte mljeveni keks i dobro promiješajte.
4.


Vrućom smjesom premažite list oblatne. Ostavite 1-2 minute da se malo ohladi i da oblatna još malo omekša pa uz rub poslažite čokoladne bananice i zarolajte u roladu.
5.
Ostavite da se ohladi.
Posluživanje
Posluživanje
Ohlađenu roladicu režite na male šnite i poslužite uz čaj.
Savjet
Oblatnu ne treba previše navlažiti jer onda postane žilava. Dovoljno ju je prekriti vlažnom krpom jer na nju ionako dolazi vruća krema koja je smekša.
Kolač se može poslužiti čim se ohladi ali može i stajati nekoliko dana, a djeca ga jako vole.





http://www.coolinarika.com/