Neželjene dlake na ženskom licu su uobičajena pojava.
Ova maska je napravljena od sastojaka koje vjerojatno već imate u kuhinjskom ormariću. Za ovaj tretman lica trebat’ ćete 1/2 kašičice kokosovog ulja, 3 kašike integralnog (integralnog pšeničnog) brašna) i vode.
Počnite masirati kokosovim uljem. Pokrijte sva vaša ciljna područja. Pomiješajte malo vode sa brašnom. Nanesite mješavinu na dole (u smjeru rasta dlake) i pustiti da se osuši za oko 10 do 15 minuta. Nakon što je suho, trljati gore.
Isperite sa običnom vodom. Zatvorite pore pomoću čaja ili tonera i primjenite hidratantnu kremu.
Sindrom lijenih crijeva stvara višak masnog tkiva oko trbuha. To je najčešće broj jedan razlog za trbušne masnoće. Ovo masno tkivo usporava proces spaljivanja masnoće, kao i procese čišćenja u organizmu. Ali, evo, mi ćemo vam predstaviti napitak koji će vam pomoći da smanjite masti u samo 15 dana. Sastojci: 2 žličice cimeta 3 kašike organskog meda 3 limuna hren Priprema: Prvo, narendajte hren, a zatim dodajte rezani limun. Zatim dodajte med i cimet, i sipajte mješavinu u staklenku. Pijte 1 kašičica mješavine 2 puta dnevno 2 sedmice, i vi ćete smanjiti trbušne masnoće.