prettiobsessionsdotcom
Sassy voda ključni je sastojak ‘dijete za ravan trbuh’ (‘Flat Belly Diet’) koju je osmislila nutricionistica Cynthia Sass.

Taj ukusni napitak, koji je dobio ime po svojoj kreatorici, osvježava i vitalizira, sadrži minimalni broj kalorija, ima blagotvorno djelovanje na organizam, jako smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt.
Cynthia tvrdi da se pijenjem ovog napitka obim struka može smanjiti za čak 10 centimetara i to u samo 4 dana!
Koncept Sassy vode počiva na činjenici da je ljudskom tijelu potrebno minimalno osam čaša vode kako bi ono moglo normalno funkcionirati. Naravno, ta količina je samo orijentir i početna točka jer potrebe za tekućinom variraju od osobe do osobe te o ovise o razini tjelesnih aktivnosti.
Iz tog razloga, tijekom četiri ‘ključna’ dana, na početku ‘dijete za ravan trbuh’ (Flat Belly Diet) preporučljivo je popiti cijelu receptom određenu porciju. Također, preporučljivo je konzumiranje voća i povrća koji sadrže veliku količinu vode. Pravilna hidratacija tijela, pomaže održavanju nivoa tekućine u tijelu te sprječava zatvor i nadutost crijeva.
Kako bi vam ovaj “plan” uspio, važno je da tokom četiri dana konzumiranja napitka izbjegavate slatkiše, grickalice, masnu i kaloričnu hranu, a okrenete se zdravijim namirnicama, malo manjim porcijama i kretanju.
Morate imati na umu da je sama ‘ceremonija’ pripravka Sassy vode i njezino serviranje podsjetnik da će se stvari uskoro promijenit na bolje te se onda bez ikakvog problema možete fokusirati na zacrtani cilj: ravan trbuh jednom za svagda!
Sastojci
– 8 čaša vode (minimum, a vi možete i više staviti ako pijete više vode tokom dana)
– 1 čajna žlica naribanog korijena đumbira
– 1 svježi krastavac srednje veličine, oguljen i narezan na tanke ploške
– 1 limun srednje veličine, narezan na tanke ploške
– 12 listića zelene metvice
Priprava
Sve sastojke promiješajte u vrču.
Stavite u hladnjak preko noći.
Procijedite.
Konzumacija
Čim ustanete počnite s konzumiranjem ove moćne tekućine, popijte sve kroz dan, a uvečer napravite novu dozu za sutra.
Kako bi vidjeli rezultate, vrlo je važno piti ovaj napitak bar 4 dana i ne piti ništa drugo.
Nakon četiri dana, toliko će vam se svidjeti ukus i rezultati da nećete ni pomisliti prestati piti ovu vodu!
Izvor: Naturala.hr