bubuljica

 Vrlo često možete da čujete mišljenje, koje se zasniva na tome da u borbi sa bubuljicama odlično pomaže svima poznata pasta za zube. Da, dobro ste čuli – obična pasta za zube.

Na preporuku onih koji su već pokušali njeno dejstvo na sebi, možete da izaberite bilo koju, sem one u boji i helijevu. Zato kupite običnu pastu za zube i započnite liječenje.
Mnogi se pitaju: Da li pasta za zube može zaista ukloniti bubuljice? Odgovor je očigledan: ne samo bubuljice, već i da očisti i suzi pore na licu. Na tome se i zasniva liječenje. Oni, koji su već eksperimentisali, tvrde da bukvalno preko noći ublažavaju se upale i bubuljice nestaju, što i nije neuobičajeno, jer pasta za zube sadrži triklosan i fluor, koji djeluju na kožu kao antiseptik.
Ako odlućite da koristite pastu za oslobađanje od bubuljica, prvo izvršite mali test na reakciju: uveče namažite sa pastom mali dio kože i sačekajte do ujutru. Ako u toku noći koža ne pocrveni, možete bezbjedno nastaviti sa tretmanom.
Nije loše, ako sastav paste u sebe uključuje ljekovite biljke, kao sto su žalfija, kamilica itd. Procedura je vrlo jednostavna, koja uključuje dva koraka:
– mazati bubuljice (svaku zasebno) prije spavanja.
– ujutru se umiti
Takođe, pasta za zube je dobra za umivanje. Jednom nedeljno umijte se sa pastom i nanesite dnevnu kremu – odlicno osvježava, zateže i sužava pore na licu.
Izvor: uspesnazena.com