Priprema
Pripremiti pudinge po uputstvu sa kesice. Zasladiti po ukusu sa 2 ili 3 kašike šećera. U vanil puding dodati vanil šećer ili aromu vanile, a u čokoladni štanglu čokolade. Pustiti da se ohlade, povremeno mešajući da se ne uhvati korica.Umutiti 1 kesicu šlaga. Podeliti na pola i umešati u ohleđene pudinge. U 2dcl soka rastvoriti gustin. Ostatak soka zagrejati u šerpi. Kad počne da struji umešati rastvoreni gustin i ukuvati kao puding. Zasladiti po ukusu. Ja sam dodala 2 kašike šećera.
Servira se u niže i šire čaše. Na dno čaše sipati malo vanil pudinga. U njega, uz unutrašnju stranicu čaše, naizmenično utiskivati komade Jaffa keksa (četvrtine) i naranče. Pažljivo sipati još vanil pudinga, otprilike do četvrtine čaše. Sada ide sloj želea, pa ponovo vanil puding do polovine čaše. Dopuniti čokoladnim pudingom i ukrasiti krupno rendanom čokoladom i komadima naranče. Ko više voli otopljenu čokoladu, može i tako..
Preuzeto sa: www.coolinarika.com