Priprema
Fil:Klasično skuvati mleko sa pudingom i šećerom. Umutiti prah šećer i margarin ili maslac, samleti orase, istopiti čokoladu i malo prohladiti.
Mleko sa pudingom, dobro ohladiti i penasto umutiti sa maslacem i šećerom u prahu. Podeliti na dva dela: u jedan deo staviti istopljenu čokoladu, a u drugi mlevene orase.
Odvojiti četiri kore. Namazati tri kore sa filom od orasa, na četvrtu namazati sa čokoladnim filom. Na njega poređati čajne keksiće, i zatim na njih još premazati čokoladnim filom sa se sav utroši. Zatim ostale četiri kore premazati sa ostatkom filom od orasa.
U pakovanju sam imala osam rozen korica, pa sam tako i podelila fil ( u nekim pakovanjima ima po deset korica). Ovaj kolač može biti i postan, ako se umesto mleka stavi sok od narandže.
Posluživanje
Napomena:
kolač se pravi dan ranije da bi se lepo stegao i da bi čajni kolutići omekanili.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com