Priprema
ZA TJESTOPjenasto izmiksati žumanjke i šećer. Dodati brašno, prašak za pecivo i kakao. Istući snijeg od bjelanjaka i lagano sve izmješati. Pola smjese staviti peči u pleh obložen papirom kako bi lakše izvadili pečeni biskvit. Peči 10 min na 180. Nakon toga ispeči i drugu polovicu smjese. Pečenu poškropiti mlijekom.
ZA KREMU
Staviti kuhati 1 l mlijeka, u nju staviti šećer i vanilin šećer. Žumanjke izmiksati sa brašnom i 1 dcl mlijeka, ukuhati u mlijeko 5 minuta. U hladno umiksati margarin. Premazati pečeni biskvit i poklopiti drugom polovicom koju sada isto poškropite mlijekom.
ZA ŠAUM
Istući bjelanjke u čvrsti snijeg na pari, dodavati po jednu žlicu šećera. Miksati oko 20 minuta. Još toplo premazati na kolač.
ZA GLAZURU
Rastopiti čokoladu, vodu i margarin i izliti na šaum.
Preuzeto sa: hotgamecritics.blogspot.ba