Priprema
Zagrijati pećnicu na 190 stupnjeva. Pomiješati zobene, kakao, prašak za pečenje i zaslađivač (kod mene tri razmrvljene tabletice zaslađivača).Dodati jogurt i jaje te kratko sve izmiksati. Izliti smjesu na pek papir i peći u okluglom kalupu promjera 18cm ili 20cm nekih 5-8min. Kore su brzo gotove. Ponoviti postupak i ispeći još jednu koru. Ohladiti.
Krema
Želatinu pomiješajte s vodom i ostavite da nabubri. U malom lončiću zagrijati jednu žlicu vode, dodati želatinu i otopiti. Svježi sir pomiješati sa zaslađivačem (kod mene 6 razmrvljenih tabletica), aromom vanilije i otopljenom želatinom.
Slaganje: kora-krema-kora. Hladiti u frižideru najbolje preko noći.
Po želji napravite čokoladnu kremu i dodajte kakaa sa smanjenim udjelom masti.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com