Priprema
Mociti petit u cokoladno mleko, potom redjati na tacnu.U serpu sipati 4dcl vode, u drugoj posudi pomesati 2 pudinga od cokolade (prah za puding) sa 14 kasika secera i dodati malo vode iz serpe sa 4dcl vode, da se razmuti, oko 1dcl. Ostaviti serpu sa 3dcl vode da provri, dodati smesu za puding i skuvati.
Na isti nacin skuvati drugi puding po zelji.
Kada se pudinzi prohlade, uzeti pola margarina (125gr) i umutiti sa pudingom od cokolade. Drugu polovinu margarina umutiti sa drugim pudingom.
Filovati keks cokoladnim pudingom.
Ponoviti postupak sa keksom i redjati preostali keks preko cokoladnog fila.
Filovati keks drugim pudingom.
150gr slaga umutiti mikserom sa 3dcl kisele vode.
Filovati slagom preko drugog pudinga i oko torte.
Staviti u frizider da se ohladi, najbolje na par sati ili da prenoci, da se ukusi sjedine. Sto duze stoji u frizideru, lepsa je:-)
Posluživanje
Ukrasiti slagom ili vocem.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com